Kapi up viel tegen

Kapi up viel tegen

5.6

Paaspop is het eerst festival van het jaar en daarmee vaak ook een van de koudste festivals. Met temperaturen die ‘s nachts richting het vriespunt kunnen gaan wilden mijn vriend en ik daarom niet op een luchtbed op de grond maar besloten wij een “luxe” onderkomen te kiezen op de Paaspop camping. De keuze viel op de Kapi Up die voorzien zou zijn van een boxspring bed, dekbed en kussen, verlichting en stoelen. De strandstoelen zaten heerlijk, maar de rest viel enorm tegen. Het bed (wat wij specifiek wilden omdat wij van de koude grond af wilden slapen) bleek een soort matje, het dekbed was een flinterdunne slaapzak en er zat geen sloop om het kussen wat een beetje ranzig aandeed. En licht? Er was geen licht in de tent.
Wij hebben samen 225,- betaald om in een bed te liggen met een fijn dekbed. In plaats daarvan hebben wij geen oog dichtgedaan van de kou!
Het personeel van de Paaspop receptie was top! Heel vriendelijk en altijd vrolijk. We hebben het super gehad op de camping, maar de Kapi Up zullen wij denk ik niet meer boeken.

Kapi-Up

Experienced this accomodation at Paaspop, 2019 edition

Price / Quality

How was the balance between price and quality?

Location

How was the accommodation located?

Interior

How was the interior of the accommodation?

Hospitality

How hospitable was the personnel with check in/check out etc?

Experience

How was the overal experience of the accommodation?